18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

FOC LA GARĂ! MAI MULTE ”COCIOABE”- CUPRINSE DE FLĂCĂRI

UPDATE: Pompierii spun că este vorba despre trei anexe gospodărești, care au ars, spații în care locatarii unui bloc din apropiere depozitau lemne si își amenajaseră construcții improvizate, ca bucîtării de vară. În incendiu au ars și 1.000 de metri pătrați de vegetație uscată.

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, în zona gării Giurgiu Nord, mai exact pe strada Gloriei, acolo unde, inițial, a luat foc o anexă a unei locuințe din zonă, folosită ca bucătărie de vară.

Din cauza faptului că incendiul era extrem de violent, dar și a vântului, flăcările s-au extins cu repeziciune și au cuprins alte patru astfel de anexe din zonă.

Din primele informații, la fața locului s-au deplasat cinci autospeciale ale pompierilor de la Detașamentul Giurgiu, care încearcă să tingă focul, de mai bine de o oră și jumătate.

Și, pentru că pompierii au ca prioritate – așa cum este normal- stingerea focului, deocamdată nu se cunosc mai multe detalii, nici despre pagube, nici despre cauza incendiului.

Vom reveni cu aceste detalii, pe măsură ce vor fi stabilite de echipajele de la fața locului, după stingerea incediului.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER