8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

FORŢE PROASPETE LA ALDE GIURGIU: DANIEL BURDULEA – FOST LIBERAL, VIITOR VICEPREŞEDINTE ALDE

Preşedintele organizaţiei judeţene a ALDE Giurgiu, ministrul Energiei, Toma Petcu, a anunţat, vineri, înscrierea în partid a fostului liberal Daniel Burdulea, pe care ar vrea „să-l coopteze în funcţia de vicepreşedinte” al organizaţiei judeţene.

„ALDE începe să devină o organizaţiei din ce în ce mai activă. (…) un coleg şi un prieten mai vechi de-al meu, Daniel Burdulea, după mai multe discuţii, a convenit să vină alături de ALDE, cu toate că luase decizia să se retragă din politică”, a declarat Toma Petcu.

Conform acestuia, argumentele cu care l-a convins pe Burdulea au fost „de prietenie, de politică şi de strategie”.

„I-am explicat că renunţarea la politică nu înseamnă că, peste noapte, poţi să renunţi la toate grijile şi preocupările pentru comunitate. Acum, după ce Daniel Burdulea, fost preşedinte al unei organizaţii a PNL din primele cinci localităţi ale judeţului, a început colaborarea cu noi, sper să ne dezvoltăm şi în zona de nord a judeţului”, a afirmat Toma Petcu.

Acesta a precizat că va propune cooptarea lui Daniel Burdulea în funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene.

Liderul ALDE Giurgiu a adăugat că sunt mulţi oameni care nu au mai făcut politică pe care i-a convins să intre în organizaţie, dar continuă să găsească şi „oameni cu potenţial, care au mai făcut politică şi au confirmat”, astfel încât, la alegerile europarlamentare, ALDE să îşi consolideze poziţia a doua în judeţ şi să fie, în continuare, la nivel naţional, cea mai bună organizaţie, aşa cum a fost la alegerile parlamentare.

Daniel Burdulea este un om de afaceri din judeţ şi a mai activat în PD şi în PNL.

„Am venit cu toată dragostea la ALDE, pur şi simplu voiam să mă las de politică, aveam motive întemeiate, dar am fost convins de un proiect ALDE pe care mi-era imposibil să îl refuz (…) Vreau să fiu de folos echipei ALDE, aici am foarte mulţi prieteni cu care am colaborat. În PNL nu m-am mai simţit dorit (…) Vreau să demonstrez prin ceea ce voi face în perioada următoare că cei peste zece ani cât am activat în politică la nivelul judeţean mi-au prins bine”, a declarat Daniel Burdulea.

În ultima lună, în ALDE Giurgiu s-a înscris şi fostul preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL, Gheorghe Ştefan.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER