22 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

FOSTUL DEPUTAT DAN PASAT FACE DEZVĂLUIRI INCENDIARE DESPRE MAFIA CE ACȚIONEAZĂ ÎN BUCȘANI

Figură controversată pe scena politică giurgiuveană, fostul deputat Dan Pasat – acualmente candidat independent la Primăria comunei Bucșani – a făcut o serie de dezvăluiri despre lucrările din comună, la o emisiune a postului Open TV.

După trei contestații făcute de PSD la adresa candidaturii sale (toate – câștigate în instanță, cu deciziile a trei judecători diferiți), Dan Pasat afirmă că PSD-ul și echipa sa (cei care au depus respectivele contestații) se tem acum, pentru că, în ultimii 26 de ani – perioadă în ce comuna Bucșani a fost condusă de PSD – nimeni cu a făct nimic pentru oamenii acestei comune.

”Investiții de mântuială – mai ales la Podișor, acolo unde apar vile luxoase, construite la liziera pădurii – consilieri care nu au fost lăsați să facă nimic concret pentru locuitorii comunei, pentru că la Bucșani există o adevărtă mafie- iar acum organele în drept controlează ceea ce s-a întâmplat în Bucșani în ultimii 26 de ani de când comuna este condusă de PSD… – aceasta este realitatea comunei Bucșani!

Asta se întâmplă la Bucșani, iar acum – dinn informațiile pe care le am – familia candidatului PSD la Primăria comunei este cercetată pentru  evaziune fiscală de circa 16 miliarde de lei, bani –  pratic – furați de la stat prin operațiuni fictive!”- afirmă Dan Pasat.

Acesta spune că la Bucșani banii strânși din impozitele și taxele plătite de localnici ajung în conturile firmelor ”de casă” ale lui Niculae Bădălău, firme ”abonate” la lucrări în comună.

”Este de notoritate faptul că firmele familiei Toma (n.r.: unul din membrii acestei familii – Toma Bodgan – fiind acum candidatul PSD la funcția de primar al comunei Bucșani) derulează toate lucrurăile prin firmele familiiei senatorului Bădălău.

”Toată lumea știe asta în Bucșani, iar exemple sunt cele ale firmelor Drumețul Tomis SRL – deținută de tatăl actualului candidat PSD la primărie – sau Conformis SRL – forma unchiului aceluiași candidat….

De altfel, cea de-a doua firmă menționată este beneficiara uniu proiect pe PNDL, în cadrul căruia a asfaltat drumuirle din Podișor… Un proiect de 23 de miliarde de lei, în urma căruia, în drumurile asfaltate din Podișor, acum…crește ștevie!

Din informațiile pe care le am, la aceste lucrări au fost, deja, realizate o serie de expertize, ce au relevat faptul că firma respectivă a turnat 4-5 cm de piatră, peste care a așternut alți 4-5 cm de asfalt, pentru acestă lucrare încasând, prin PNLD, circa 23 de miliarde de lei!” – spune actualul candidat independent la Primăria Bucșani, Dan Pasat, care mai afirmă că ”așa se fac afacerile în comuna Bucșani”, amintind că, nu cu mult timp în urmă, ”mascații” au descins la familia actualului candidat PSD la Primăria Bucșani, familie acuzată de evaziune fiscală.

Mai mult, răspunzând întrebărilor primite în timpul emisiunii Open TV, Dan Pasat a menționatfaptul că, în cazul podului peste Neajlov din comună – pod prăbușit la scurt timp după darea în funcțiune – lucrările au fost făcute de aceleași firme ale familiei Toma, dar că, până în urmă cu trei luni, nimeni din Primăria Bucșani – beneficiar al lucrărilor – nu avea curajul de a demasca aceste lucruri.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER