25 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

FOSTUL ȘEF AL TINERILOR SOCIAL-DEMOCRAȚI – NOUL MEMBRU AL PNL GIURGIU

Săptămâna trecută – mai exact sâmbătă, 13 aprilie, Ionuţ Barbu, fostul lider al tineretului social – democrat giurgiuvean şi preşedinte OSIM, a decis să devină membru al PNL Giurgiu, alăturându-se, astfel, echipei senatorului Toma Petcu pentru Consiliul Judeţean Giurgiu.

Anunţul a fost făcut de senatorul Toma Petcu, candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, pe pagina sa oficială:


„Ionuț, bine ai venit în echipa PNL!

Ionuț Barbu reprezintă un tânăr de mare perspectivă, care de-a lungul timpului s-a remarcat prin seriozitate și prin ajutorul pe care l-a dat comunității din care face parte. Este un tânăr care se bucură de o notorietate și credibilitate foarte mare în rândul primarilor din județul Giurgiu, dar și în municipiu.

Cred că alăturarea lui Ionuț de echipa PNL, de echipa mea, aduce plusvaloare, astfel încât, să reușim să promovăm pe funcții importante, la nivelul județului Giurgiu, tineri de calitate, de perspectivă, care au muncit și au dovedit de-a lungul timpului că au calitățile necesare să facă politică și administrație cu rezultate foarte bune.

Cred că Ionuț Barbu va avea posibilitatea ca în PNL să-și arate adevăratul potențial și să ajungă la o adevărată valoare în care, personal, cred cu adevărat!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER