30 noiembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

FRAUDAREA ALEGERILOR DE LA STĂNEȘTI  SAU CÂT DE GREU LE-A FOST PESEDIȘTILOR ÎN 2020…

Vă mai aminți cum se plângeau membrii marcanți ai PSD cât de greu le-a fost în alegerile locale din 2020? Cum se lamenta doamna deputat Elena Dinu prin conferințe de presă cât de dificilă a fost campania electorală pentru localele de acum doi ani și cât de neajutorați erau social-democrații giurgiuveni, în comparație cu ”lupul rău” de la PNL?

Ei bine, la acel moment, puțini au înțeles baza acestor lamentări… A trebuit să treacă doi ani și să apară la suprafață ”matrapazlâcurile” PSD din acea campanie, ca să înțelegem de ce se lamentau de zor, după alegeri… Acum e foarte clar: cu toate ”combinațiile” de atunci, să iei un scor la jumătatea PNL??? Ce-ar mai fi de zis… Jos pălăria!

P.S: Un amplu material despre ”mașinațiile” PSD din 2020, cu date, fapte și dovezi concrete, a fost publicat miercuri de siteul giurgiuimpactmedia.ro: https://giurgiuimpactmedia.ro/catalin-lupu-frauda-in-alegerile-locale-din-anul-2020-in-favoarea-psd-giurgiupeste-100-de-angajati-si-beneficiari-ai-dgaspc-giurgiu-mutati-fortat-in-acte-cu-viza-de-flotantobligatorie-pentru-5-lu/

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER