17 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

FREE SPIRIT RUN, LA A CINCEA EDIŢIE. DORITORII SE POT ÎNSCRIE LA COMPETIŢIE

A început numărătoarea inversă până la începerea celei de-a cincea ediții a evenimentului sportiv Free Spirit Run Giurgiu-Ruse, o competiție deja cunoscută printre alergători, programată pentru 26 septembrie, ora 11.00.
Evenimentul este organizat de administrațiile locale din Ruse și Giurgiu, prin Cluburile Sportive Dunav și Sport Club Municipal Dunărea 2020 Giurgiu, cu acordul federațiilor de atletism din cele două țări și cu susținerea financiară a sponsorilor, pentru fondul de premiere.
Cei interesați să parcurgă traseul stabilit între cele două țări se pot înscrie folosind link-ul http://run.ruse-giurgiu.eu/ro/inregistrare/, urmând ca taxa de participare să fie percepută în luna septembrie, cu puțin timp înainte de start pentru siguranță și simplificarea operațiunilor.
Ca și în anii anteriori, semimaratonul de 15 km, cu startul de la Giurgiu (Turnul Ceasornicului) și finish-ul la Ruse (Monumentul Libertății) este adresat persoanelor peste 18 ani, care dovedesc că au o stare de sănătate bună, pe trei categorii, la fel ca la edițiile precedente, respectiv: femei/barbați peste 18 ani, femei/barbati peste 40 de ani și femei/bărbați peste 50 de ani.
Reamintim că Free Spirit Run Ruse-Giurgiu a luat naștere în 2016, la propunerea partenerilor bulgari și de atunci, anual, cu excepția anului 2020, acest eveniment sportiv s-a desfasurat pe sistem de reciprocitate, cu privire la sensul de alergat și asigurarea bugetului de premiere, reunind sportivi din peste 20 de țări.
Mai multe detalii despre eveniment, accesând linkul: https://www.facebook.com/events/1980473545437570/?ref=newsfeed – anunţă reprezentanţii Primăriei, pe pagina oficială a instituţiei.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER