27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

„FURTUNĂ ÎNTR-UN PAHAR CU APĂ?”

Vestea că o femeie ar fi încercat să se sinucidă vineri dimineaţă într-un bloc din Tineretului a făcut rapid înconjurul oraşului. Anunţul era făcut de cei de la ISU, care spuneau că au fost sesizaţi la 112 de această tentativă de sinucidere şi că, până la urmă, totul s-a terminat cu bine. Tot ei spuneau că la faţa locului au fost şi echipaje de Poliţie.

La Poliţie, însă, ni s-a spus că nu a existat o sesizare oficială pentru tentativă de sinucidere. A fost, într-adevăr, un apel, prin care se sesiza că „o femeie este pe balcon, vorbeşte şi ţipă tare”, dar fără vreo referire la o eventuală tentativă de a se arunca de acolo. Neoficial, se pare că, de fapt, vecinii femeii în cauză ar fi fost, probabil, deranjaţi de ceva- zgomot, gălăgie, nu se ştie exact – şi că asta i-ar fi determinat să anunţe autorităţile, exagerând, probabil, în ideea de a fi siguri că vor veni oamenii legii la faţa locului, în timp ce femeia ar fi spus că nu are niciun gând de sinucidere şi că nu are nevoie de ajutorul nimănui.

Ce s-a întâmplat, de fapt, în acel apartament din Tineretului rămâne o enigmă, până la urmă, dar „totul e bine când se termină cu bine”.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER