20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

GAZELE – PRINCIPALUL ”INAMIC” AL POMPIERILOR, MARȚI

Două intervenții – diferite, dar având ca numitor comun pericolul de explozie – au marcat activtatea pompierilor de la ISU marți, 14 aprile.

Prima a fost cea înregistrată în municpiul Giurgiu,  unde mirosul puternic de gaz în locuință, după instalarea unei butelii la aragaz, a determinat o femeie  să solicite, în această dimineață, ajutorul pompierilor. Din fericire, acțiunea echipajului ajuns la fața locului s-a desfășurat fără evenimente.

Cel de-al doilea incident este un accident rutier, în urma căruia o mașină a rupt branșamentul de gaze:

”În această după-amiază, pompierii giurgiuveni au intervenit la un accident rutier produs în localitateaSăbăreni. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Bolintin Deal.

În accident a fost implicat un singur autoturism care a intrat într-o conductă de gaze. În mașină se afla doar șoferul, bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani care s-a autoevacuat. În urma accidentului a fost rupt un branșament de gaze.

Din acest motiv, la locul evenimentului a fost solicitat și un echipaj din cadrul unei societăți de furnizare a gazelor natural pentru oprirea alimentării acestora.

Echipajele de pompieri au acționat pentru asigurarea măsurilor PSI.”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER