27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

GIURGIU – SUB ASEDIUL GUNOAIELOR (VIDEO)

Sunt ani buni de când giurgiuvenii se obișnuiseră să aibă un oraș curat, cu străzi fără gunoi, măturate și curățate zilnic, cu platforme de gunoi curate…

Situația se schimbă, însă, încet-încet, în rău.

Și numai în interiorul orașului, ci și în zone mai îndepărate de cartierele de locuințe. Și, din păcate, în unele cazuri, astfel de zone reprezintă chiar ”cartea de vizită” a orașului – și chiar a țării.

Un exemplu este cel al zonei Portului Giurgiu; ne plângem că nu avem turiști la Giurgiu, că cei care vin cu nave de croazieră și coboară pe țărm românesc în Giurgiu sunt îmbarcați în autocare și pleacă direct spre Capitală ori alte destinații din țară și se opresc niciun minut în oraș.

Dar ce ar putea să vadă aici, în condițiile în care primul contact cu orașul este mai mult decât dezolant: câmpuri pline cu gunoaie de tot felul, câini pe toate drumurile și niște clădiri părăginite…

Recent, un giurgiuvean a realizat o filmare cu această zonă, iar imaginile surprinse de acesta sunt mai mult decât edificatoare și nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Imagini: timdrone.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER