27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

GIURGIUVEAN ARESTAT PENTRU VIOL, DE POLIȚIȘTII DIN CAPITALĂ

Este vorba despre un bărbat care, după ce a dat întâlnire, în locuința sa, unei femei cunoscute pe facebook, a violat-o.

Iată ce spun poliștii din București despre acest caz:

Duminică, 24 februarie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în aplicare un mandat de percheziţie, în judeţul Giurgiu, într-un dosar privind săvârşirea unei infracţiuni de viol.

La data de 16 februarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 20 au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 36 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei infracţiuni de viol, după ce a mers la domiciliul unui bărbat pe care l-ar fi cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare.

Din investigaţiile desfăşurate a rezultat că victima s-a întâlnit cu bărbatul, pe care îl cunoscuse anterior pe un site de socializare, iar acesta din urmă a condus-o la domiciliul său, în judeţul Giurgiu, unde prin lovire și amenințarea cu exercitarea unor acte de violență, a constrâns-o să întrețină cu el relații sexuale.

Astfel, în cursul zilei de 24 februarie a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie, la domiciliul bănuitului, acesta fiind depistat şi condus pentru audieri la sediul secţiei de poliţie. În urma efectuării percheziţiei au fost identificate şi ridicate mai multe medii de stocare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER