18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

GIURGIUVENII – ALĂTURI DE POMPIERI, DE ZIUA LOR; CEI MAI ÎNCÂNTAȚI AU FOST – EVIDENT – COPIII

Sute de giurgiuveni au fost, astăzi, alături de pompieri. Organizate în parcul “Mihai Viteazul” din municipiul Giurgiu și la sediile subunităților din Bolintin Deal, Mihăilești și Colibași, activitățile dedicate Zilei Pompierilor din România au fost un bun prilej pentru ca cei prezenți să afle mai multe informații despre misiunile salvatorilor.

Giurgiuvenii au avut ocazia să vadă autospecialele folosite de pompieri în misiuni și au aflat informații utile cu privire la modul în care trebuie să se comporte în diferite situații.

Șenilata și ambarcațiunea scafandrilor au fost puncte de atracție pentru copii. Aceștia au urcat în autospecialele de intervenţie și au aflat cum se protejează servanţii de incendii cu ajutorul aparatului de respirat cu aer comprimat şi al căştilor de protecţie. Cei mai îndrăzneți dintre copii au testat presiunea furtunelor ca și când ar fi stins un incendiu.

Pompierul Sam, un personaj din desenele animate îndrăgit de cei mici, le-a transmis tuturor sfaturi și le-a dat câteva exemple de lucruri pe care ar putea fi tentați să le facă, fără să își dea seama de riscurile la care expun.

ISU GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER