27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

GIURGIUVENII – ÎNDEMNAȚI LA NESUPUNERE ȘI ANARHIE DE UN ALES LOCAL!

Protestele împotriva restricțiilor impuse de autorități au ajuns și la Giurgiu, acolo unde un consilier județean și jurnalist este cel care îndeamnă giurgiuvenii să nu respecte legile.

Mihăiță Grigore este cel care a organizat protestul de luni seară la Giurgiu. Deși, în calitatea sa de ales local, dar și ca jurnalist, se presupune că ar trebui să cunoască și să respecte legile, interesul politic a fost mai presusus de cel privind sănătatea oamenilor.

Acțiunile de protest nu reprezintă, în sine, o problemă, fiecare fiind liber să-și manifeste nemulțumirile. Problema este că aceste proteste s-au desfășurat, ostentativ, fără respectarea regulilor în vigoare (distanțare socială, mască etc), ceea ce va duce, inevitabil, la creșterea numărului de infectări.

Nimeni nu îi împiedică pe nemulțumiți să protesteze, însă poate ar fi bine ca, înainte de începe aceste acțiuni, fiecare din participanți să semneze o declarație pe proprie răsundere că nu au pretenția la îngrijiri medivale, în cazul infectării, în condițiile în care spitalele sunt supraaglomerate, medicii nu mai fac față, iar oamenii corecți, conștienți, care respectă toate regulile, ajung să nu mai aibă loc în spital, din cauza celor care participă la astfel de proteste, se infectează și apoi cer disperați ajutorul medicilor.

Cât de corect este ca un om care a respectat toate regulile și, totuși, a contactat virusul să nu poată avea acces la îngrijiri medicale din cauză că locurile sunt ocupate de cei care sfidează toate regulile și apoi au nevoie de îngrijirile medicilor?

Concluzia: inconștiența naște monștri, dar din această inconștiență au de suferit, din păcate, oameni nevinovați!

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER