16 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

GIURGIUVENII SUNT INVITAȚI ÎN WEEK-END LA ”BUCURIE ÎN MIȘCARE”

Pe 27 și 28 mai va avea loc Bucurie în Mișcare Giurgiu, unde giurgiuvenii sunt invitați în Parcul Alei, să ia parte la o multitudine de activități sportive pregătite pentru aceștia.
Împreună cu Cristina Irina Dobrota și alături de partenerii locali implicați în program, vom oferi iubitorilor de mișcare prezenți la eveniment: demonstrații de dans, karate, fitness, kempo, canto, kickboxing, oină, rugby, pandbol, precum și provocări sportive, concerte, competiții de baschet, fotbal, badminton, teatru, dar și ateliere creative, de escaladă, karate, șah, jocuri interactive, desen pe asfalt și facepainting etc.
Agenda completă a celor două zile de festival se regăsește pe www.bucurieinmiscare.ro.
Bucurie în Mișcare, cel mai amplu program de promovare al sportului de masă din România, împlinește în 2023, 11 ani de activitate. Cu acest prilej, Asociația 11even alături de Kaufland România propun pentru această primăvară 11 festivaluri dedicate mișcării, în următoarele orașe: Reșița, Câmpulung, Iași, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Giurgiu, Bistrița Năsăud, Suceava, Zalău și Brașov. Seria de evenimente are loc în perioada 6 mai – 11 iunie.
ASOCIAȚIA 11EVEN

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER