20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

„GLADIATORII” REVIN ÎN ARENĂ: TURNEU DE FOTBAL AMERICAN LA GIURGIU

Duminica, 18.07.2021, incepand cu orele 12.00, pe Stadionul „Dunarea” din Port, va avea loc un turneu de fotbal american in format ArenaLeague (8vs8 contact), cu respectarea normelor in vigoare ce vizeaza pandemia – anunţă, pe pagina oficială, reprezentanţii clubului „Giurgiu Gladiators”.

Aceştia precizează:

„Evenimentul va fi transmis „live” pe canalul https://youtube.com/c/FirstdownRoFotbalAmerican

Va fi o buna oportunitate pentru componentii lotului nostru sa simta atmosfera unor meciuri, fie ele amicale, dar cu adversari de top.

Lotul Giurgiu Gladiators va fi compus din jucatori ai echipei noastre si prietenii de la Bucharest Patriots (cu care avem un parteneriat pe mai multe planuri).

Echipele invitate la triunghiular sunt Shumen Brewers American Football Club (Bulgaria) si #ChisinauSentinels (Moldova) carora le multumim pentru prezenta!

Multumim echipei firstdown.ro pentru efortul pe care il vor face pentru transmiterea meciurilor, dar si brigazii de arbitrii!

Va fi o oportunitate buna pentru a pregati loturile celor 3 echipe dupa o pauza atat de lunga, pentru viitoarele competitii, care vor avea loc in curand.”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER