8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

GREVĂ GENERALĂ LA POŞTĂ. NU ŞI LA GIURGIU…

O parte din angajaţii Poştei Române au decis să intre în grevă generală începând de luni, 1 aprilie. Ei cer creșterea cu 400 lei net a salariilor angajaților şi creșterea sporului de loialitate acordat în tranșe, salariaților ce au peste un anumit număr de ani lucrați în Poșta Română.

La Giurgiu, deşi au participat la greva de avertisment ce a precedat greva generală, angajaţii Poştei au decis să nu intre în grevă şi să îşi continue activitatea în mod normal.

Colegii de la Giurgiu Tribune au stat de vorbă cu liderul de sindicat de la Giurgiu, încercând să afle care a fost motivul pentru care poştaşii giurgiuveni au decis să nu intre în grevă.

”Nu am nicio explicație pentru refuzul colegilor mei de a participa la grevă. E un semn de întrebare pentru mine. Inițial, când am început să strângem semnături pentru declanșarea conflictului de muncă, au fost de acord, însă pe parcurs au renunțat. Dacă pe 20 martie au participat la greva de avertisment, astăzi, la greva generală, au hotărât să nu participe.” – a declarat, pentru Giurgiu Tribune, liderul de sindicat al poştaşilor giurgiuveni, Claudiu Tănase.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER