20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

Haos pe străzile din Giurgiu, șmecherii din Poliție stau la aer condiționat. Imagini incredibile chiar din fața sediului IPJ

O avea Giurgiu multe metehne, dar circulația pe străzile din oraș ne duce cu gândul la marile orașe ale țării și chiar ale lumii. Atât de complicat a ajuns să fie condusul în mica noastră urbe. Regulile de circulație au devenit opționale, în timp ce șefii din Poliție stau ca șmecherii la aer condiționat, păziți de căldura de afară și întreținuți de subalternele lor capabile. Să nu se plictisească, de!

Noi, fără să avem pregătire de specialitate, am reușit să găsim zeci de situații care s-ar preta unor amenzi. Dar ce să facă Poliția, dacă fix în fața sediului IPJ sunt mașini parcate pe interzis? Sunt „atacați” chiar la ei acasă.  Apropos, îi rugăm pe responsabilii din Poliția Județeană să ne spună și nouă  cui aparține Skoda Octavia neagră, cu numărul GR-77-PDX(din poza principală), parcată ilegal  chiar vis-a-vis de sediul IPJ și de mașina „abandonată” de Poliție. Sărim în ajutorul bravilor noștrii oameni ai legi cu câteva imagini care poate îi inspiră și îi impulsionează să se arunce în aglomerație. Cu plăcere!

Oare cui aparține Skoda Octavia cu numărul PDX, parcată ilegal vis-a -vis de mașina de Poliție și de sediul IPJ?

 

Spațiul din fața IPJ e izlaz pentru oricine vrea să parcheze ilegal
Poliția nu mai iese nici măcar ” pe centru”. O avea interzis!
Alooo, Poliția? Greșeală? Mă scuzați!

 

 

Măcar trecerea de pietoni dacă se ocupau cei din Poliție să o elibereze. Dar ce sens are? Ei nu sunt pietoni

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER