27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎN ATENȚIA ȘOFERILOR: EVITAȚI SĂ FOLOSIȚI MAȘINA PERSONALĂ SÂMBĂTĂ, LA GIURGIU!

Asta, pentru că sîmbătă este programată o nouă ediție a crosului transfrontalier, iar arterele principale din oraș vor fi, cu siguranță, blocate. Anul trecut, acțiunea a adus aglomerație, mulți nervi și  blocaje în traficul din oraș, circulația fiind deviată pe rute secundare, care s-au supraaglomerat (și chiar s-auu blocat, temporar). Așa că e mai bine să evitați folosirea mașinii personale, cel puțin până după prânz!

Ce spun, însă, autoritățile despre acest subiect?

”Va reamintim ca maine, 29 septembrie, va avea loc cea de-a treia editie a crosului transfrontalier Free Spirit Run Giurgiu-Ruse, cu startul la Giurgiu, ora 11.00, zona Turnul Ceasornicului, si finish-ul la Ruse, in Piata Libertatii.

Ca si in editiile anterioare, participanții vor avea de parcurs 15 km, traseul cuprinzând principalele obiective turistice
ale celor doua orase și traversând Dunărea peste Podul Prieteniei.”

De acest eveniment va fi afectată și trecerea frontierei peste Podul Prieteniei, așa că și Poliția de Frontieră atenționează:

”Asociația „Clubul sportiv municipal Dunărea Giurgiu” a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu că în data de 29.09.2018, în intervalul orar 11.00-13.00, va avea loc semimaratonul  „Free spirit run Giurgiu – Ruse, eveniment atletic desfășurat între Giurgiu și Ruse la care vor participa peste 250 de sportivi.

În acest sens, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, împreună cu autoritățile de frontieră bulgare, a dispus  o serie de măsuri  în zona de competență a PTF Giurgiu – Ruse în vederea desfășurării în bune condiții a evenimentului, cu respectarea regimului juridic al frontierei de stat, precum și desfășurarea cu operativitate a formalităților de frontieră.

De asemenea, recomandăm consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER