9 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎN TIMP CE AGRESORUL SĂU A FOST ARESTAT, FATA DE 13 ANI ÎNJUNGHIATĂ LA FRĂTEȘTI A FOST OPERATĂ DE URGENȚĂ

După cum se știe, deja, joi, la Frătești a fost înregistrat un eveniment sângeros: un tânăr de 20 de ani, din Capitală, a înjunghiat o fată de 13 ani, din localitate.

Imediat după atac, tânărul a încercat să fugă, dar a fost prins rapid de polițiști, la Remuș, și încătușat.

Au urmat ore bune de audieri, la finalul cărora agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie dus la Parchet cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, tânărul bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe a fost reținut, pentru 24 de ore.

Astăzi, 12 aprilie a.c., acesta va fi prezentat unității de parchet competente, cu propuneri procedurale”, anunță reprezentanții IPJ Giurgiu.

Ulterior, IPJ a revenit cu informații, anunțând că instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

Victima a ajuns, inițial, la Spitalul Județean Giurgiu unde medicii au stabilizat-o, în primă fază; apoi, fata a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Medicul Gigi Dragomir, directorul medical al Spitalului Județean Giurgiu, a precizat: ”Pacienta, 13 ani, agresiune fizică din relatările ei, multiple plăgi tăiate (peste 20) scalp, cervical posterior şi bilateral, (penetranță probabil în faringe cea din dreapta), faciale, torace posterior, membre superioare bilateral şi genunchi stâng.

S-a practicat sutura hemostatică în sala de operații pentru o parte din ele, ulterior transferată către Spitalul Grigore Alexandrescu, conştientă, cooperantă, stabilă hemodinamic şi respirator”.

Reamintim că incidentul s-a petrecut joi, în jurul prânzului, la Frătești, iar cauza probabilă ar fi un acces de furie al autorului  pe fondul geloziei.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER