26 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNCĂ O ADOLESCENTĂ FUGITĂ DE ACASĂ…

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu desfășoară activități specifice de căutare și investigare în vederea depistării unei minore de 13 ani, care în ziua de 18 iunie a.c., a plecat de la domiciliul din municipiul Giurgiu, județul Giurgiu.

La data de 20 iunie a.c., polițiștii de la Poliția Municipiului Giurgiu au fost sesizați de către o femeie de 39 de ani, din municipiul Giurgiu cu privire la faptul că, fiica sa HERGHELEGIU MONICA – FLORENTINA, născută la data de 06.07.2004, în municipiul Giurgiu, a plecat voluntar de acasă în seara zilei de 18.06.2018, ora 17.00 și nu a mai revenit la domiciliu.

Minora a mai părăsit voluntar domiciliul, de mai multe ori și s-a deplasat pe raza municipiului Giurgiu, de fiecare dată întorcându-se după aproximativ 2 zile.

SEMNALMENTE:

Înălțime de aproximativ 1.70 metri, greutate de circa 60 kilograme, constituție astenică/slabă, păr negru, drept, tuns scurt, ten măsliniu, ochii negri, prezintă pe față pistrui în zona pomeților.

VESTIMENTAŢIE/ÎNCĂLŢĂMINTE/ACCESORII:

La momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni tip „blue-jeans” de culoare albastru ce prezintă tăieturi pe partea frontală, tricou cu mânecă scurtă de culoare negru și pantofi sport de culoare gri.

În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale, de la Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, la numerele de telefon 0246 207164 sau 0246 207161 sau Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență la numărul 112.

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER