24 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNCĂ O CASĂ A FOST DISTRUSĂ DE FLĂCĂRI, DIN CAUZA UNEI SOBE…

Casa unei familii din localitatea Săbăreni a fost distrusă de un incendiu, izbucnit sâmbătă seara din cauza efectului termic produs de soba amplasată necorespunzător faţă de materiale combustibile, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

„Casa unei familii din localitatea Săbăreni a luat foc aseară, cel mai probabil din cauza efectului termic produs de soba amplasată necorespunzător faţa de materiale combustibile. Din fericire, proprietarii au ieşit la timp din casă, însă pagubele au fost însemnate (…) Au ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de aproximativ 150 metri pătraţi, mobilier, electrocasnice, articole de îmbrăcăminte şi documente personale”, se arată în informarea transmisă de reprezentanţii ISU Giurgiu.

La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi ai ISU Bucureşti-Ilfov, cu patru autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, o cisternă şi o ambulanţă SMURD.

Pompierii avertizează că, în sezonul rece, există pericol de incendiu şi din cauza scăpării accidentale a jarului sau a scânteilor din sobă.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER