27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNCĂ O ÎNFRÂNGERE PENTRU INSTITUŢIA PREFECTULUI GIURGIU: MIHAI DOBRE RĂMÂNE PRIMAR LA MIHĂILEŞTI

La începutul lunii aprilie, Prefectura Giurgiu emitea un ordin prin care mandatul primarului de la Mihăileşti, Mihai Dobre, înceta.

Marţi, însă, Mihai Dobre reuşea o nouă victorie în faţa reprezentanţilor Prefecturii: el este repus în funcţie, ca urmare a unei ordonanţe preşedinţiale emisă de Tribunalul Giurgiu, după ce primarul a atacat ordinul prin care rămânea fără funcţie.

Aşadar, Mihai Dobre este, în continuare, primar la Mihăileşti, la al doilea mandat, după ce a fost, patru ani, viceprimar, iar asta arată că oamenii din Mihăileşti au încredere în el, acordându-i, de fiecare dată, voturile necesare unei victorii zdrobitoare.

De cealaltă parte,  Instituţia Prefectului „gustă” din nou o înfrângere în „lupta” cu primarii pe care a vrut să îi „decapiteze”, Mihai Dobre alăturându-li-se altor primari care au înfrânt, în instanţă, Prefectura: cel din Izvoarele, cel din Ulmi ori cel de la Vărăşti, iar tot mai desele înfrângeri ale Prefecturii în justiţie încep să pună sub semnul întrebării profesionalismul angajaţilor acestei instituţii.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER