19 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNCĂ O MAȘINĂ CĂUTATĂ ÎN OCCIDENT A FOST DESCOPERITĂ LA VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca Porsche model ,,911 Carrera” ce figurează în bazele de date ca bun pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane. 

La data de 27.03.2021, în jurul orei 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean german, în vârstă de 56 de ani, conducând un autoturism marca Porsche model ,,911 Carrera”, culoare gri mat.

Cu ocazia verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul se afla în atenția autorităților, figurând în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire la infracțiunea de furt”, faptă prevăzută de art. 270, alin 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal, iar autovehiculul în valoare de 100.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul unităţii până la finalizarea cercetărilor.

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Inspector principal de poliție

 

Roxana POPAZU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER