18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNCĂ O MAȘINĂ DE LUX CONFISCATĂ LA VAMA GIURGIU

Polițiștii de frontieră români și bulgari din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism tip SUV, în valoare de aproximativ 250.000 lei, aflat în atenția autorităților din Germania. 

La data de 19.06.2024, în jurul orei 23.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat la control un cetățean bulgar, în vârstă de 61 ani, aflat la volanul unui autoutilitare, marca Ford, ce transporta pe platformă un autoturism de tip SUV.

Cu ocazia efectuării verificărilor în bazele de date, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a constatat faptul că autoturismul transportat pe platformă, marca Porsche, model Cayenne, figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către autoritățile din Germania la data de 01.02.2024.

 Autoturismul, estimat la o valoare de aproximativ 250.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

ITPF GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER