3 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNCĂ O PIEDICĂ ÎN TRAFICUL DE PE DN5: ÎNCEP LUCRĂRILE LA PODUL DE LA DAIA

Podul de la Daia pe Drumul Național 5 București-Giurgiu intră de la 1 martie în reparații capitale, iar lucrările sunt estimate să dureze 12 luni, a anunțat  Compania de Drumuri (CNAIR).

Podul de la Daia (județul Giurgiu) are două benzi/sens, iar reabilitarea se va face cu închiderea circulației pe câte un sens. Pe DN 5 București -Giurgiu. Valorile de trafic sunt foarte ridicate, Podul Prieteniei și vama Giurgiu-Ruse fiind principala legătură România-Bulgaria și traseul pentru turiștii din țară și din Europa care merg în Bulgaria, Grecia și Turcia. În 2020, pe DN 5 București-Giurgiu, CNAIR a reparat podul peste Argeș de la Adunații Copăceni, iar vara cozile s-au întins pe mai mulți kilometri, anunţă economedia.ro.

Potrivit Companiei de Drumuri, constructorul Maristar s-a angajat să termine lucrările până la sfârșitul anului : ,,DRDP București a semnat contractul pentru lucrările de întreținere periodică (reparații) la Pasajul pe DN5 km 52+346 peste CF la Daia. Lucrările de execuție vor fi demarate începând cu 1 Martie a.c și vor cuprinde lucrări de reparații la suprastructura cât și infrastructura pasajului. Deși termenul de finalizare este de 12 luni de la începerea lucrărilor, constructorul promite mobilizare în șantier și finalizarea acestora până la finalul anului 2023!” a transmis DRDP București. Maristar este și constructorul care face reabilitarea Podurilor Fetești și Cernavodă pe Autostrada Soarelui.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER