19 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNCĂ O TRAGEDIE PE ȘOSELE: TREI OAMENI AU MURIT ÎN APROPIERE DE VALEA PLOPILOR, PE DN6

La data de 2 iulie a.c., ora 20.35, pe D.N.6, în afara localității Valea Plopilor, județul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două vehicule, respectiv un autoturism și o autoutilitară.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul a două persoane, pentru o alta fiind efectuate manevre de resuscitare la fața locului.

Alte cinci persoane au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În acest moment, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier – anunțau, în jurul orei 22.00, polițiștii giurgiuveni.

La scurt timp, cu detalii au venit reprezentanții ISU, care explică pe larg, ce s-a întâmplat:

”Tragedie, în această seară, pe DN6, între localitațile Valea Plopilor și Stâlpu. Trei bărbați și-au pierdut viața în urma unui grav accident rutier. Alte cinci persoane au ajuns la spital.

În eveniment au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

La fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, 10 resurse medicale, dintre care trei cu medic (trei de la ISU Giurgiu, una de la SA-B-IF, una de la ISU B-IF, una de la SAJ Teleorman, patru SAJ) și un echipaj de pompieri cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare.

Trei bărbați au fost găsiți în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire acestea nu au avut rezultat.

Alte cinci persoane, în vârstă de 14, 17, 19 și 38 de ani au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spitale din capitală.

La caz au intervenit pompierii din cadrul Stației Mihăilești, Detașamentului Bolintin Deal, Gărzii de Intervenție Roata de Jos, Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov și Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu și Teleorman.”

foto: ISU Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER