18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

INCENDIU CU DEGAJĂRI MARI DE FUM LA BOLINTIN (VIDEO)

Sâmbătă după-amiază, orașul Bolintin Vale a fost acoperit de nori mai de fum toxic, provenit de la un incendiu, în care, pe lângă vegetație uscată, au ars anvelope uzate și materiale plastice.

Pompierii de la ISU Giurgiu au intervenit, în jurul orei 16.30, pentru stingerea incendiului izbcnit pe un câmp din imediata vecinătate a unei străzi din Bolintin Vale.

Potrivit reprezentanților instituției, era vorba despre un incendiu de vegetație uscată, focul cuprinzând, însă, și anvelope uzate și materiale plastice. Incendiul  se manifesta cu degajări mari de fum.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. De asemenea, a fost solicitat sprijin la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă București-Ilfov, care a intevenit cu alte două autospeciale.

La fața locului au ajuns și reprezentanți ai Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Giurgiu.

Incendiul a fost localizat relativ rapid, acționându-se, în cotinuare, pentru lichidarea tuturor focarelor, inclusiv cu un buldoexcavator pus la dispoziție de Primăria din localitate.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER