6 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNCEP CONCERTELE DE ZILELE ORAȘULUI. PEPE CÂNTĂ LA GIURGIU SÂMBĂTĂ

Programul acțiunilor dedicate Zilelor Orașului debutează joi, de la ora 19, în Parcul Tineretului, cu un concert susținut de Elena Bartoș, Mihai Constandache și Elena Teordorecu.

Vineri, în prima parte a zilei, activitățile se desfășoară la Ateneul ”Nicolae Bălănescu”, unde, de la ora 11, vor fi premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, iar de la ora 13 este programată premierea elevilor care au câștigat concursul ”Cum văd eu orașul meu”.

Seara, de la ora 19, în Parcul Tineretului continuă seria concertelor, pe scenă urmând a evolua Ansamblul ”Doina Dunării” și invitații săi:Ioana Lărgeanu, Adelina Găujeneanu, Mariana Ciompoiașu, Ion Ghițulescu și Constantin Enceanu.

Cabron, Claudia Pavel și Pepe sunt cei care vor susține concerte sâmbătă, de la ora 19, în Parcul Tinetretului, iar duminică, în prima parte a programului serii, va concerta Orchestra de Suflători ”Valahia”, Zilele Orașului încheindu-se cu evoluția soliștilor  Adina Roșca, Cătăin Doinaș, Alexander F. Roberts (SUA) și a formației Noaptea Târziu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER