18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNCEP SĂ APARĂ NEMULȚUMIRI ÎN RÂNDUL PSD GIURGIU…

Deși a fost anunțată ca un mare succes al PSD Giurgiu, racolarea lui Marian Măroiu și desemnarea sa drept candidat la Primăria Giurgiu stârnește nemulțumiri în rândul social-democraților.

Primii care au făcut publice aceste nemulțumiri sunt consilierul local Gigi Oprișan și George Pălălău.

”Dragi prieteni, este o perioada densă în politica locală, se construiesc echipe, se fac ultime mutări.

Nu cred în politica făcută pe rețelele de socializare (de multe ori din spatele unor conturi false) și am ales de fiecare dată să mă exprim prin fapte.

Motivele pentru care scriu aceste rânduri sunt multe şi cred că am amânat prea mult timp acest lucru. Am tot așteptat să se schimbe ceva, am aproape 22 ani de când fac parte din PSD, am crescut politic în acest partid, am avut oameni de valoare alături, de la care am avut ce învăța, sunt om de echipă și am muncit, obținând rezultate foarte bune alături de colegii mei.

Sunt cel puțin doi ani de când lucrurile s-au schimbat şi „echipa” înseamnă doar câțiva sau doar unul la nivel decizional, iar acest lucru îl simt şi ceilalți colegi din PSD, dar există frica de a spune ce gândeşti în interiorul partidului, pentru că imediat eşti marginalizat sau exclus fără să se ţină cont dacă ai adus plusvaloare partidului.

Eu, prin natura mea, nu sunt un tip conflictual, întotdeauna mi-a plăcut să joc în echipă dar, ca vechi membru de partid, nu pot fi de acord cu faptul că Marian Măroiu a fost desemnat candidatul PSD la Primăria Giurgiu, dumnealui având până mai ieri alte angajamente.

Nu mi-am dorit niciodată să candidez la funcția de primar, deși s-au spus multe despre subiectul acesta la un anumit moment. Dar, cu siguranță PSD nu mai are echipă, de vreme ce nu s-a găsit în interior un om care să îl reprezinte în lupta pentru primărie. Atât de lipsit de resurse să fi ajuns PSD? Sigur, se poate și mai rău.

Să auzim numai de bine!” – Gigi Oprișan

 

”PSD Giurgiu are suficiente resurse in interior si oameni bine pregatiti care ar fi putut face fata cu brio acestei provocari electorale.

NU inteleg argumentele care au stat la baza acestei alegeri facute de catre conducerea PSD Giurgiu.

Oare de aceasta data a fost consultata Organizația Municipală PSD Giurgiu?!??!” – George Pălălău

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER