27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNCEPÂND DE VINERI SE POT COMPLETA ȘI DEPUNE DECLARAȚIILE PENTRU TAXA DE HABITAT

Este anunțul făcut de DITL Giurgiu, printr-un comunicat de presă:

”Începând cu 15.02.2019 taxa pentru habitat se va achita la DITL Giurgiu. Pentru aceasta toți proprietarii de imobile – case sau apartamente, au obligația de a depune o declarație prin care menționează câte persoane locuiesc la adresa imobilului pe care îl dețin.

Cei care nu completează această declarație vor impuși automat începând de astăzi – 15 februarie 2019, cu 4 persoane pe imobil!

Ce este demn de menționat este că aceste declarații se pot completa și depune și on-line, folosind site-ul instituției, www.ditlgiurgiu.ro (meniului SERVICII ON LINE opțiunea DEPUNERE DOCUMENTE ON LINE).

De asemenea angajații din orice birou sau casierie a DITL Giurgiu, sunt instruiți și pregătiți să ofere orice fel de informație contribuabililor care vor completa și depune aceste declarații în perioada următoare!

”Noi nu suntem Grexim. Oamenii noștri au fost pregătiți și instruiți cu mult timp înainte cu privire la acest flux, cu privire la aceste declarații. O noutate este faptul că pentru prima dată în administrația publică din Giurgiu, aceste declarații se pot depune și on-line, fără să fie nevoie ca oamenii să vină la sediile noastre, iar pentru asta trebuie să mulțumesc Biroului IT al DITL Giurgiu.” a precizat directorul instituției, Laurențiu Țintea

Mecanismul prin care se depun on-line aceste declarații are suportul platformei e-guvernare, iar prin aceasta DITL Giurgiu poate prelua și alte servicii oferite populației: impunere on-line, restituiri sau compensări, iar în curând și obținerea Certificatelor Fiscale exclusiv on-line!

”De asemenea, tot ca o noutate, este și organizarea tuturor birourilor și casieriilor, atât Casieriile din Piața Centrală, cât și cea din Tineretului, astfel încât să poată prelua și prelucra aceste declarații în aceeași zi, pentru ca oamenii să poată plăti în câteva minute de la depunerea declarației.” a mai menționat Laurențiu Țintea.”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER