18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNCEPE PANICA ȘI REVOLTA ȘI ÎN SPITALUL DIN GIURGIU

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe ordinul ministrului Sănătății prin care, printre altele, și Spitalul Giurgiu este încadrat în categoria unităților ce internează și tratează bolnavi de coronavirus, și au și început revoltele și dezvăluirile din interiror.

Într-o intervenție telefonică la România TV, o asistentă din spital povestește că a fost anunțată de un paznic că nu mai are voie să iasă din încăperea în care se afla pentru că urmau să fie aduși bolnavi de coronavirus. Femeia spune că nu i-a văzut și nu știe dacă aceștia erau echipați corespunzător, însă susține că în Spitalul din Giurgiu este ”degringoladă totală”:

”Lipsesc cu desăvârșire protocoalele, nu există circuite medicale, medicamentele pentru bolnavii cu coronavirus se eliberează laolaltă cu cele ale celorlalți pacienți, nu există un circuit separat, toate se eliberează la același ghișeu…”

În plus, asistenta susține că, deși timp de două zile consecutiv ar fi avut febră, singurul răspuns primit din partea șefilor săi ar fi fost să-i lase în pace cu ”talentele sale”.

Apoi – mai spune asistenta respectivă- directorul de îngrijiri ar fi trimis-o acasă și, de atunci, ar fi în permanență amenințată.

De cealaltă parte, directorul Spitalului neagă categoric acuzațiile asistentei, precizând că tot ce se petrece în unitatea medicală din Giurgiu este ”corect și legal”, că pacienții cu coronanvius sunt echipați corespunzător – cu combinezoane și măști de protecție – și că asistenta care reclamă acum situația din spital ar fi făcut, anterior, o cerere în care solicita să fie lăsată acasă, cerere care nu i s-a aprobat.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER