27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNCEPUT DE AN, PREZENTARE DE BILANȚURI. PRIMII AU FOST JANDARMII

Ca la fiecare început de an, instituțiile publice își prezintă bilanțul activităților din anul precedent.

În 2019, primii au fost jandarmii, care și-au prezentat bilanțul într-o acțiune organizată luni, 14 ianuarie, o acțiune ce s-a desfășurat în prezența autorităților locale, dar și a șefului Jandarmeriei, colonelul Ionuț Sindile.

La finalul activității, reprezentanții IJJ au precizat, într-o postare pe pagina oficială:

”Activitatea de bilanț de astăzi ne-a arătat, încă o dată, că suntem o #echipă. Cele peste 12.400 de misiuni din domeniul ordinii publice înseamnă de fapt zeci de mii ore în stradă, acolo unde oamenii au avut nevoie de noi.

Ne-au fost astăzi alături cei care ne-au sprijinit în activitate și care au înțeles că doar lucrând împreună putem oferi ceea ce toți giurgiuveni își doresc: siguranță.

 
2018 a fost un an dinamic, însă dincolo de misiuni, am găsit timpul necesar pentru a-i ajuta pe cei din jur, iar campaniile pe care vi le-am prezentat de-a lungul timpului dovedesc acest lucru. Toate ne-au adus un sentiment de împlinire și ne-am propus să le repetăm și anul acesta. Și, asa cum promiteam pe 1 ianuarie, profesionalismul, dorința de a fi mai buni și sprijinul necondiționat ne vor caracteriza în continuare.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER