29 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT: TAVANUL UNEI CLASE DINTR-O ȘCOALĂ GIURGIUVEANĂ S-A PRĂBUȘIT!

Tavanul unei clase din școala Stolnicul Constantin Cantacuzino, comuna Isvoarele, s-a prăbușit în timpul nopții de miercuri spre joi, 18 martie, a semnalat joi, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Mihaela Murgoci, profesor de istorie la unitatea de învățământ din județul Giurgiu, a scris HotNews. Dascălul a declarat că școala beneficiase de lucrări de renovare despre care spune că au fost făcute în „bătaie de joc”.

„Așa mi-a început ziua. Cu vestea că tavanul clasei a 5-a a căzut peste noapte”, a scris Mihaela Murgoci, pe Facebook. „Bine că noaptea, altfel cădea peste prof la oră și peste copii la pauze. Și mă întreb – ce suflet au cei din firma care a „renovat” școala? Dorm bine noaptea? Se simt bine că au luat banii pe o lucrare făcută prost? Dacă omorau niște copii? Școala cu tavanul intră pe galben, cealaltă e pe roșu în continuare. Sper să nu îmi cadă mie vreun tavan săptămâna viitoare. Și ziceți voi că jobul de prof e unul sigur, nu?”, a completat Mihaela Murgoci.

„Școala a început să fie renovată acum doi ani, în vara lui 2019. Toate tavanele au fost făcute în același stil, se pare ca au pus glet direct peste vopseaua veche”, a precizat profesoara. Potrivit cadrului didactic, școala a fost vizitată de primar chiar în urmă cu o săptămână. Ea povestește că și gresia pe hol a fost pusă strâmb. „Totul a fost făcut în bătaie de joc”, a spus Mihaela Murgoci, care a afirmat că nu știe numele firmei care a executat lucrările.

www.libertatea.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER