18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

INEDIT LA GIURGIU: EXPOZIȚIE CHINOLOGICĂ MULTIRASĂ

Giurgiuvenii care dețin câini din orice rasă, cu Pedigree sau fără pot participa la Expoziția Chinologică din Municipiul Giurgiu.

Timp de două zile, cei  mai frumoși câini vor fi jurizați de arbitri profesioniști care vor acorda titlurile de Best Champion in Show și Campion România.

Asociația Chinologică a Crescătorilor Liberi – Giurgiu, organizatorul competiției, detaliază:


”Expoziție chinologică multirasă (vă puteți înscrie cu orice rasă de căine) – Sâmbătă, 21 septembrie și Duminică, 22 septembrie 2024, începând cu ora 09:00 (AM),

Locație: Pista de Atletism din Parcul Tineretului – Municipiul Giurgiu, județ GIURGIU

 Organizată de “Asociația Chinologică a Crescătorilor Liberi – Giurgiu” – organizație afiliată la Uniunea Chinologică ROYAL (U.Ch.R.), prin bunăvoința și cu sprijinul Primăriei GIURGIU în calitate de partener, această expoziție supune atenției celor interesați exemplare din multiple rase de câini pentru care asigurăm:
▪️ trei ringuri de arbitraj în sistem multijudging unde vom avea câte 2 arbitri la clase și 6 arbitri la BIS (Best in Show);
▪️ arbitraj pentru titlul de Best Champion in Show;
▪️ arbitraj pentru titlul de Campion România;
▪️ arbitraj în vederea obținerii Pedigree-ului de tipicitate pentru câinii care nu dețin acte de origine, indiferent de rasă, condiția fiind ca vârstă minimă a câinelui să fie 9 luni. Certificatul se eliberează gratuit – pe loc.

În cazul în care înscrieți un câine sau mai mulți, cu scopul de a obține în urma arbitrajului de specialitate un Pedigree de Tip C (Pedigree de tipicitate), la înscrierea în expoziție care se face prin intermediul site-ului www.uchr.ro trebuie să selectați “DA” ca răspuns la secțiunea “Arbitraj pedigree de tipicitate 1 (/2/3 etc)”. Dacă omiteți să selectați “DA” ca răspuns la secțiunea “Arbitraj pedigree de tipicitate 1(/2/3 etc)”, arbitrajul pentru stabilirea tipicității va mai fi posibil doar în schimbul achitării suplimentare a unei taxe de 80 de lei (care se plătesc exclusiv prin transfer bancar), iar documentul Pedigree emis va fi transmis ulterior prin Prioripost într-un interval de 2-3 luni – pe când dacă înscrieți câinele corect pentru tipicitate documentul Pedigree este eliberat GRATUIT și pe loc.

Garantăm calitatea organizării și autenticitatea evenimentului.

Atmosfera competitivă este întreținută de provocarea următoarelor concursuri:
– BEST JR HANDLER;
– BEST MOVEMENT;
– BEST CHAMPION IN SHOW;
– BEST IN SHOW.

 Programul expozitiilor din 21 și 22septembrie 2024:
– Ora 8:00 – socializare în vederea acomodării și verificări sanitar-veterinare de rutină pentru câinii înscriși;
– Ora 09:00 – Deschidere
– Ora 09:30 – Concurs special BEST JR. HANDLER
– Ora 10:00 – arbitraj de specialitate
În intervalul orar 12:30 -13:00 ne rezervăm timp personal pentru pauză de masă;
– Ora 13:00 – Concursurile speciale – BEST MOVEMENT / BEST CHAMPION IN SHOW / BEST IN SHOW;
– Ora 15:00 – WORKING DOGS CHALLENGE CUP -Testări la Manșon.

 ATENȚIE!
Plata înscrierilor se face EXCLUSIV în contul bancar deținut de “Asociația Chinologică a Crescătorilor Liberi – Giurgiu”!

 Taxele achitate (“din greșeală”) în contul U.Ch.R. sau al asociațiilor teritoriale afiliate la U.Ch.R. nu vor fi contorizate în contul prezentului eveniment!!!

Nu se fac înscrieri la fața locului! Sunt acceptate doar înscrierile făcute prin intermediul site-ului, până la termenul limită anunțat!
 

Termenul limită pentru înscrieri: 17-09-2024, ora 21:00
Înscrierile online se fac folosind link-ul:
https://uchr.ro/

Tarife pentru membri UCHR / Club Federal Chinologic – ROYAL / Asociația Chinologică a Crescătorilor Liberi – Giurgiu:

– Pentru câinii care au depășit vârsta de 9 luni:
Primul caine înscris: – 135 lei
Alți câini înscriși pe numele aceluiași proprietar: – 75 lei;
Ex.: (2 câini =210 lei, 3 câini=285 lei etc)
– Participarea la clasa Puppy este gratuită (vârstă sub 9 luni). Încărcați o imagine cu pagina din carnetul de sănătate care specifică data nașterii câinelui înscris.

Tarife pentru participanții care nu sunt înscriși în asociație:

– Pentru câinii care au depășit vârsta de 9 luni:
Primul câine înscris: – 165 lei;
Alți câini înscriși pe numele aceluiași proprietar: – 75 lei;
Ex.: (2 câini =240 lei, 3 câini=315 lei etc)
–  Participarea la clasa Puppy este gratuită (vârstă sub 9 luni). La secțiunea “Încarcă dovada de plată” încărcați o imagine cu pagina din carnetul de sănătate care specifică data nașterii câinelui înscris.

RECOMANDĂRI:

1. Participanții care vin însoțiți de câini sunt rugați să aibă asupra lor pungi de plastic speciale pentru a strânge dejecțiile pe care le mai lasă animalele în urmă. Pentru a îndepărta mizeria, vă rugăm de asemenea să aveți la îndemână un recipient cu apă!
2. Câinii care participă trebuie să fie vaccinați împotriva rabiei!
Fiecare exemplar înscris trebuie să poată fi identificat prin citirea microcipului, deci automat discutăm doar de câini înregistrați în RECS conform ordinului ANSVSA nr 1/2014. Proprietarii au obligația să prezinte carnetul de sănătate sau pașaportul câinelui, document în care sunt înscrise toate acțiunile sanitar veterinare efectuate.
3. În cadrul oricăror evenimente chinologice (expoziții, simpozioane, seminarii, întruniri, grupuri de lucru etc.) organizate de către Asociația ”Uniunea Chinologică Royal” direct sau de persoanele juridice afiliate, sunt strict interzise orice manifestări agresive (din punct de vedere fizic sau verbal) între persoanele participante (expozanți, vizitatori, arbitri, organizatori).
Astfel, orice manifestare, acțiune, dialog care aduce sau poate aduce atingere integrității fizice sau psihice a unei persoane (expozant, vizitator, arbitru, organizator) sau care îi poate leza onoarea sau demnitatea acesteia, vor fi imediat și aspru sancționate de către Asociația ”Uniunea Chinologică Royal”, conform procedurilor și regulamentelor interne.
De asemenea, în funcție de natura și gravitatea unor astfel de manifestări, în cazul în care se consideră necesar, Asociația ”Uniunea Chinologică Royal” va proceda de îndată la sesizarea organelor abilitate (poliție și/sau jandarmerie) în vederea cercetării faptei și luării măsurilor care se impun, în condițiile legii.
4. Cunoașterea legilor care reglementează și permit organizarea unor astfel de evenimente este obligatorie, atât pentru participanți, cât și pentru organizatori! Respectarea legii nu este o opțiune, este o obligație pe care ne-o asumăm individual, fără rezerve!


 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER