27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

INSPECTORUL ȘEF GIGI OPRIȘAN, ”FAULTAT” DE ”PRIETENI”?

Este concluzia ce se despinde din declarațiile – surprinzătoare – făcute marți de primarul Nicolae Barbu, în calitatea sa de președinte al Organizației municipale PSD.

„Nu cred că în cei 3 sau 4 ani, de când este Gigi Oprișan la Inspectoratul Școlar Județean, această instituție a fost mai prost gestionată decât în perioada lui Petre Petre sau Alexandru Burgui!

Sunt cozi de topor din interior (din interiorul PSD Giurgiu – N.R.) care scot hârtii și le trimit (la minister – N.R.). Sunt persoane care își doresc această funcție, indiferent pe câte cadavre calcă. Nu poți călca pe cadavre, indiferent de ținta pe care o ai”, a declarat Nicolae Barbu.

El este convins că este, practic, imposibil să se ajungă de la calificativul ”Foarte bine” la ”Nesatisfăcător”, iar asta demonstrează că este vorba despre ” faultare cu orice preț”.

”Și la nivel de persoane politice, și la nivel de persoane publice. Sunt unii care încearcă să omoare vecinul pentru a-i lua capra… Eu am o vorbă: când desparți o familie, să fii sigur că acest lucru ți se va întâmpla și ție. Există întotdeauna un revers al medaliei”, a mai declarat Nicolae Barbu.

Și tot despre conflictele din interiorul partidului a fost vorba, se pare, în final, și în cazul scandalului legat de drumul din Vamă:

“Pentru 200 de metri de drum ne-am facut de băcănie! Acum, după ce ne-am făcut de râsul curcilor, s-a putut ca într-un termen foarte scurt să se rezolve problema…Cred că a fost doar o nouă încercare de a se arunca o pată neagră asupra Primăriei Giurgiu, iar toate aceste ”întâmplări” mă fac să mă gândesc serios dacă nu cumva cineva își dorește să mă scoată din starea de neutralitate în care mi-am propus să stau de o bună bucată de vreme…” – mai spune primarul Nicolae Barbu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER