17 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎNTR-O LUNĂ ÎNCEP LUCRĂRILE DE INTRODUCERE A GAZELOR NATURALE ÎN TREI COMUNE DIN JUDEȚ

Marți s-a semnat contractul de execuție lucrări și distribuție gaze naturale, în cadrul proiectului ”Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în comunele Slobozia, Malu și Vedea, satele aparținătoare Slobozia, Malu și Vedea” – anunță, într-o postare pe pagina sa oficială, senatorul Toma Petcu.
Acesta detaliază subiectul:
”Proiectul este început acum 3 ani de zile și am lucrat pentru implementarea lui împreună cu Eugen Șoavă, președintele ADI, Mirel Jantea, primarul comunei Malu, Țaga Marian, primarul comunei Vedea și Florin Gheonu, primarul comunei Slobozia.
Este o dovadă că promisiunile noastre devin realitate!
Prin această investiție, în valoare totală de 10 milioane euro, peste 3.000 de gospodării vor beneficia de gaze naturale.
Finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) și derulat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, proiectul aparține Asociației ”ADI Înființare distribuție gaze naturale în comunele Slobozia, Malu și Vedea”.
Această investiție din fonduri europene va spori condițiile de viață pentru localnicii din cele trei localități și va aduce dezvoltare economică. Proiectul va demara în luna iulie a acestui an, urmând a se finaliza anul viitor.
Salut inițiativa primarilor din cele trei localități, a căror asociere este un exemplu de bună practică pentru toți aleșii din județul Giurgiu.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER