20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

INVITAȚIE LA MIȘCARE ÎN AER LIBER: CONCURS DE CICLISM LA GIURGIU

Consiliul Județean Giurgiu alături de partenerii Primăria municipiului Giurgiu, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Inspectoratul Școlar Județean și Societatea de Cruce Roșie din România – filiala Giurgiu organizează în data de 29 octombrie 2022 un eveniment sportiv cu caracter competițional sub denumirea DANUBE AMATEUR CYCLING TROPHY  – anunță, pe pagina oficială a instituției, reprezentanții CJ, care detaliază:
”Startul va fi dat din centrul orașului (zona Tetarului ”Tudor Vianu”), începând cu ora 11:00, competiția desfășurându-se pe trei categorii de vârstă: elevi ciclu gimnazial, elevi ciclu liceal și 18+.
Concursul va avea un singur traseu pentru toate categoriile, respectiv Romarta – șos. București – sens giratoriu Kaufland – șos. Prieteniei – Poliția Locală (prin curtea Poliției Locale) – șos. de Centură – pod Bizetz (Parcul Alei) – Mircea cel Bătrân – Teatrul ”Tudor Vianu.
Participarea persoanelor care nu au împlinit vârsta de 18 ani este acceptată doar în baza acordului părintelui/tutorelui și a adeverinței medicale eliberată de medicul de familie.
Participanții la categoriile elevi ciclu gimnazial și elevi ciclu liceal se pot înscrie în cadrul școlilor de care aparțin, iar cei din categoria 18+ se pot înscrie la adresa de e-mail sportgiurgiu@gmail.com.Toate înscrierile vor fi centralizate de către Direcția Județeană de Sport și Tineret Giurgiu.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER