6 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

INVITAȚIE LA PRIMA PREMIERĂ A TOAMNEI

Apartament cu ora – Dublă rezervare – Amor cu repetiții sunt titlurile sub care celebra comedie bulevardieră a lui Ray Cooney a fost montată pe scenele din întreaga lume, stârnind hohote de râs publicului de pretutindeni.

Personaje spumoase, încurcături „delicioase”, situații imprevizibile și replici de un umor nebun sunt ingredientele spectacolului pe care Teatrul Tudor Vianu vi-l propune în prima sâmbătă a lui octombrie 2018, de la ora 19,00, în Sala Mare.

Regizorul Mihai Panaitescu – directorul Teatrului de Artă din Deva – a reușit, veți vedea, să pună perfect în valoare calitățile textului și talentul tinerilor actori giurgiuveni. Două cupluri oficiale: Oana Maria Dragne și Vlad Bînzoiu – soții Markham,  Laura Voicu  și Șerban Chițu – Lodge. O scriitoare de succes – Olive Harriet Smyth în interpretarea Anei Sivu – Daponte. Un designer în vogă – Robert Poiană, o menajeră nurlie – Anca Pascu, un iubit clandestin (al cui, oare?!?) – Bogdan Florea și o voce ademenitoare pe o linie telefonică fierbinte (Evelyn Marcu). Plus un contract de 1 milion de dolari pus în primejdie de încurcăturile amoroase ale ochilor alunecoși și inimilor zburdalnice.

Puteți rezista acestei rețete? Noi credem că NU!

Vă așteptăm, așadar, sâmbătă, 6 octombrie 2018, ora 19,00 la PREMIERĂ!

 

Giurgiu, 2 octombrie 2018

Teatrul Tudor Vianu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER