18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

INVITAȚIE LA TEATRU: DOUĂ SPECTACOLE ÎN WEEK-END ȘI… DORU OCTAVIAN DUMITRU, SĂPTĂMÂNA VIITOARE

Comedia este cuvântul de ordine al următoarei perioade la Teatrul Tudor Vianu.

Vineri și sâmbătă sunt programate două spectacole, iar joi, pe scena teatrului giurgiuvean revine – după multă vreme – Doru Octavian Dumitru.

Ce ne oferă teatrul, ne spun, pe scurt, reprezentanții insituției de cultură giurgiuvene:

Vineri, 14 mai, de la ora 11, 00, în Sala Mare„Alin și lampa fermecată”, un băiețel tare neastâmpărat care încearcă prin puterile fabuloase ale spiritului lămpii să-și schimbe notele din catalog și multe alte năzdrăvănii specifice vârstei sale, ca într-un final să realizeze că doar prin muncă și corectitudine poate avea rezultatele mult-dorite!

Sâmbătă, 15 mai, de la ora 18,30, tot în Sala Mare”Ce vrăji a mai făcut soția mea?”, o comedie cu personaje pitorești, un comic nebun de situație și replici pe cât de neașteptate, pe atât de savuroase; un spectacol ce garantează râsul în hohote pe toată durata lui!

Doru Octavian Dumitru va încânta publicul giurgiuvean printr-un SHOW DE COMEDIE!!!

Așadar, dragi giurgiuveni, după o perioadă lungă de pandemie sunteți așteptați joi, 20 mai, de la ora 19,00, în Sala Mare a teatrului ”Tudor Vianu” Giurgiu la o oră și 30 de minute de râs și voie bună!

Biletele s-au pus în vânzare, începând de astăzi și le puteți achiziționa de la casieria teatrului, de luni până joi în intervalul orar 8,30 – 16,00, iar vineri: 8,30 – 13,30.

Prețul unui bilet este de 50 lei/persoană”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER