20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

IPJ GIURGIU ARE UN LOOK NOU

Cu toate că se confruntă cu mari deficienţe în activitate (am văzut cu toţii că „pe partea” de rutier şi ordine publică, sunt de-a dreptul corigenţi), există, totuşi, un capitol la care IPJ Giurgiu excelează: cel al imaginii.

În fotografiile prezentate mai jos o avem în prim-plan pe purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu Emanuela Sîrbu (facem precizarea că imaginile apar pe pagina personală de facebook), unde aceasta postează fotografii în ipostaze cel puţin interesante pentru un cadru M.A.I., iar surse din interiorul IPJ ne-au informat că aceasta şi-a modificat chiar şi uniforma standard de serviciu, care a devenit mai scurtă şi mai „strâmtă” pe noua imagine a  IPJ Giurgiu. Se pare că acest lucru este făcut cu binecuvântarea şefilor ierarhici superiori.

Aceleaşi surse din cadrul IJP Giurgiu ne-au mai precizat că purtătoarea de cuvânt este o profesionistă desărvârşită; practic, ea „ţine” tot departamentul de comunicare al IJP Giurgiu, devenind indispensabilă conducerii IJP Giurgiu.

Pe noi, unii, ne-a convins! Vă lăsăm şi pe dvs, cititorii noştri, să vă delectaţi cu imaginile în ţinute „vaporoase” postate de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Giurgiu pe pagina sa personală de facebook.

P.S.: Un sfat pentru conducerea IJP: să o implice pe dna „sub-comisar” Emanuela Sîrbu şi în activitatea de ordine publică şi rutieră. Suntem convinşi că rezultatele nu vor întârzia să apară…

Felicitări, IPJ Giurgiu!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER