6 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

ISU GIURGIU ANUNȚĂ UN EXERCIȚIU DE NOAPTE ÎN ZONA NEGRU VODĂ

În această seară (n.r.: joi, 29 septembrie),  de la ora 22:00, vom organiza un exercițiu de cooperare, cu forțe și mijloace în teren. Acesta se va desfășura în municipiu, pe linia curentă Giurgiu Nord – Giurgiu Oraș, firul 2, Zona Canton, la km 65+350, Negru Vodă.
Conform scenariului, la trecerea de cale ferată s-a produs un accident în care au fost implicate un tren de marfă, încărcat cu o substanță necunoscută, posibil explozivă și două autoturisme. Mai multe persoane au fost rănite, unele dintre acestea fiind încarcerate. Din cauza avariilor, substanța din vagonul cisternă, identificată ca fiind GPL, a ajuns în atmosferă, fiind necesară evacuarea populației din zona apropiată.
La scurt timp după adoptarea acestei măsuri, a avut loc o explozie, urmată de incendiu.
Cetățenii care locuiesc în zonă sau vor trece prin apropierea locului în care se vor desfășura evenimentele trebuie să știe că este vorba despre un exercițiu, iar siguranța acestora nu este pusă în pericol.
Ar putea fi o imagine cu text care spune „EXERCITIU! 29 septembrie 2022, ora 22:00 DESCARCERARE Linia curentă Giurgiu Nord- Giurgiu OraÈ, firul 2 Zona Canton, km 65+350, Negru Vodă”
ISU GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER