27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ISU GIURGIU: AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA FACULTATEA DE POMPIERI

Tinerii care vor să urmeze cursurile Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti au la dispoziţie trei săptămâni pentru a depune cererile de înscriere. 11 iulie a.c. este data limită până la care pot face acest lucru.

Probele de admitere vor fi organizate în perioada 16 – 26 august 2021, fiind puse la dispoziţie:

38 de locuri la Facultatea de Pompieri, programul de studii „Instalaţii pentru construcţii – pompieri”, forma de învăţământ cu frecvenţă – 4 ani (din care un loc pentru cetăţeni de etnie romă şi două locuri pentru candidaţi provenţi din sistemul de protecţie socială);
– două locuri la Facultatea de Drept, programul de studii universitare „Drept”, forma de învăţământ cu frecvenţă – 4 ani.

Cererile de înscriere, completate lizibil şi semnate, vor fi transmise exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail: resurseumane@isugiurgiu.ro, inclusiv sâmbăta şi duminica.

Informaţii privind graficul de desfăşurare al admiterii, datele de prezentare ale candidaţilor, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia pot fi accesate pe pagina de internet a instituţiei de învăţământ, la adresa: www.academiadepolitie.ro.

Alte date şi informaţii pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane al ISU Giurgiu, de luni până vineri, între orele 09:00-15:00, telefonic, la numărul 0246/215.150 sau de pe site-ul instituţiei – www.isugiurgiu.ro.

Pentru detalii, accesaţi:
http://www.isugiurgiu.ro/doc/Anunturi/ANUNT%20%20admitere%20%20%202021.pdf

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER