22 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

IVAN PATZAICHIN REVINE DUMINICĂ LA GIURGIU, ÎN CĂUTARE DE CANOTORI

Competiţia „Descoperă Rowmania”, devenită deja tradiţie, revine în acest week-end la Giurgiu.

Potrivit organizatorilor, „Ivan Patzaichin și Descoperă Rowmania revin la Giurgiu și caută din nou campioni la vâslit! Duminică – 30 iunie, începând cu ora 09:30, la Centrul De Agrement Canal Cama, în zona Podului Bizetz.

Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, ești binevenit în echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.

Dacă nu vâslești, vino să susții concurenții, să serbăm împreună Ziua Internațională a Dunării și să te bucuri de o zi petrecută în natură, printre campioni.

Ia-i și pe cei mici cu tine, să vadă cum se fac bărcile, avem un atelier special pentru ei, de construcție de machete de bărci.

P R O G R A M:
👨‍👧‍🚣🏼‍♀️Competiție de vâslit în canotci de 10+1
9:30 – 11:45 Înscrierea participanților | acomodarea cu ambarcaţiunile
11:45 – 12:00 Stabilirea ordinii în concurs | ședința tehnică
12:45 – 14:00 Concursul de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)
14:00 – 14:30 Festivitatea de premiere

👨‍👧‍👦🛠🛶Atelier pentru copii
10:00 – 14:00 Construcție de machete de canotci

Înscrierile se fac la fața locului, în dimineața concursului.
❗Accesul este gratuit.❗

Câştigătorii de la Giurgiu vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 31 august, la Tulcea.

Descoperă Rowmania o campanie de promovare a patrimoniului național al cărei obiectiv este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.
Descoperă Rowmania este parte din campania națională Apele Unite ale României (A.U.R.), de conștientizare și valorizare a potențialului hidrografic românesc prin activități de educație non-formală, ecologizare și sport în aer liber și prin angrenarea comunităților într-un exercițiu de prețuire și protejare a apelor ce le traversează.
***

Campania națională „Apele Unite ale României” este sprijinită de Kaufland Romania.
Descoperă Rowmania Giurgiu este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primăria Municipiului Giurgiu prin Centrul Cultural Ion Vinea Giurgiu
Cu sprijinul: Centrul de Agrement Canal Cama, Apele Romane, DC Communication, Enot Paddles, AQUA Carpatica, BucurestiFM şi Radio Romania Regional.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER