27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

JANDARMI ”NOI” LA GIURGIU

După ce au absolvit Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, 5 tineri au fost repartizați să își desfășoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu. Astăzi, sergenții majori și-au cunoscut viitorii colegi și au aflat care vor fi misiunile pe care le vor avea de îndeplinit.

Pe timpul școlii, dar și în stagiile de practică pe care le-au urmat, aceștia au fost pregătiți în domeniile ordine publică, pază și protecție instituțională, fiind îndrumaţi în permanență de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

Noii subofițeri vor executa misiuni de ordine publică, de pază și intervenție la conductele magistrale de transport produse petroliere, pază și protecție instituțională la subunitățile din Bolintin Vale și Singureni.

La întâlnirea de astăzi, cei mai tineri dintre jandarmi au fost felicitați pentru rezultatele obținute pe timpul anului de curs și au fost asigurați de sprijinul necesar din partea celorlalți colegi.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER