27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

JANDARMERIA – ÎNTRE HULIGANI ȘI STAT DE DREPT! (VIDEO)

Mult-mediatizatul miting al Diasporei, din 10 august, a adus situații și imagini greu de imaginat, înainte de ziua de vineri, pentru România anului 2018, iar intervenția – perfect legală și justificată – a Jandarmeriei a împărțit, efectiv, țara în două ”tabere”: cei care acuză și cei care iau apărarea forțelor de ordine.

Atacați, încă de vineri după-amiază, cu pietre, bucăți de caldarâm, sticle și – după spusele unora din cei prezenți acplo – cu pungi de fecale, jandarmii nu au ripostat, mult timp.

Adică ore bune au stat și au ”înghițit” toate aceste atacuri – ca și nenumăratele jigniri primite de la ”protestatarii pașnici”, iar atunci când au primit ordin să intervină, au făcut-o exemplar!

Ce au făcut jandarmii? Și-au făcut, pur și simplu, datoria: au apărat ordinea într-un stat de drept!

Și asta, după ce colegii lor au devenit țintele unor oameni de-a dreptul bolnavi, care au atacat violent, visceral și fără niciun fel de discernământ, doi din colegii lor… din care unul era o femeie, ce acum zace pe un pat de spital, cu coloana fracturată, în urma atacului extrem de violent al așa-zișilor ”protestatari”…

Păcat că cei care acuză acum vehement jandarmii – care și-au făcut doar datoria – nu se gândesc că și ei sunt oameni, că au familii, părinți și copii, că, până la urmă, și jandarmii sunt români…

Oare ce gândesc acum părinții acelei tinere ”jandarmerițe”, care, nu cu mult timp în urmă, erau mândri că fata lor a reușit să ajungă un ”om al legii”? Ce e în sufletul acelor oameni care acum își văd copilul pe un pat de spital, riscând să nu se mai ridice vreodată, doar pentru că și-a făcut datoria? S-au gândit la asta cei care au dat în ea și colegul său cu sălbăticie, demonstrând… ce? Că asta își dorește așa-zisa Diasporă pentru ”România sa dragă”?

Ce au făcut jandarmi? Și-au făcut doar datoria! Riscându-și, astfel propria sănătate și chiar viață…

Și, pentru asta, jandarmii merită felicitări, nu anateme și procese penale…

Felicitări, Jandarmeriei Române!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER