27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

JANDARMII GIURGIUVENI, DIN NOU, EXEMPLU DE OMENIE

Sunt ani de zile de când, în preajma sărbătorilor de iarnă, jandarmii din Giurgiu strâng bani, cumpără cadouri şi dăruiesc, din inimă, celor mai „ocoliţi” de noroc.

Nici acest an nu face excepţie, jandarmii răspunzând apelului lansat de Crucea Roşie, pentru strângerea de daruri ce ajung în casele copiilor săraci din judeţ:

În pragul sărbătorilor de iarnă, jandarmii giurgiuveni s-au gândit la copiii care provin din familii fără posibilități materiale. S-au alăturat astfel campaniei “Cadoul din cutia de pantofi”, pe care o promovează filiala Giurgiu a Crucii Roșii și au pregătit daruri care să îi bucure pe copii.

Impresionați de această inițiativă, jandarmii participă pentru al doilea an la această acțiune, iar în ultima săptămână au cumpărat îmbrăminte, dulciuri și jucării pentru fetițe și băieți cu vârste cuprinse între 1 și 12 ani.

Vineri, 08 decembrie a.c., ora 10.00, toate cadourile vor fi duse la sediul Crucii Roșii, urmând ca până de Crăciun acestea să ajungă la copiii nevoiași din județul Giurgiu.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul  IJJ Giurgiu”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER