28 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

KARMA? TERENUL PE CARE AR URMA SĂ FIE CONSTRUIT INCINERATORUL, PUS SUB SECHESTRU DE ANAF

Cei care au aflat sunt colegii de la giurgiu-tribune.ro, care miercuri anunță:

”GHINION!! Mare GHINION pentru firma care vrea să construiască incineratorul de deșeuri animale și medicale în municipiul Giurgiu.

Ne-a parvenit la redacție un document menit să mai oprească din avântul investitorului care a găsit terenul ”perfect”, la Giurgiu, pentru a construi un incinerator pe care nu-l vrea nimeni, nici noi, nici vecinii bulgari.

Azi, 22 noiembrie, terenul cu pricina a fost pus sub sechestru de către ANAF Sector 2 București, Serviciul Colectare, Executare Silită Persoane Juridice.

Așa cum reiese din documentul pe care vi-l prezentăm în exclusivitate, se instituie sechestru asigurator pentru terenul construibil – Teren intravilan cu destinație industrială situat în Municipiul Giurgiu, Șos. Sloboziei, Km. 4, Jud. Giurgiu, cu suprafață de 3050 mp, aparținând societății FRENDLY WASTE ROMÂNIA.

În traducere liberă, potrivit specialiștilor, este posibil ca societatea să nu își fi achitat dările către stat, TVA-uri, CAS-uri, motiv pentru care s-a instituit sechestru pe bunurile imobiliare.” – www.giurgiu-tribune.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER