18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

LA 25 DE ANI, A ÎNCERCAT SĂ VIOLEZE O FEMEIE DE 68 DE ANI… ACUM ESTE ÎN AREST

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu, a fost reţinut de poliţişti pentru furt şi tentativă de viol după ce a încercat să violeze o femeie în vârstă de 68 de ani, la marginea unei păduri, şi i-a sustras acesteia banii din geantă.

„Poliţiştii Secţiei nr.5 Poliţie Rurală Giurgiu au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a încercat să o violeze pe mama sa, de 68 de ani, din comuna Toporu, judeţul Giurgiu.

În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar din primele cercetări a reieşit faptul că, la data de 1 iunie 2022, ora 09:45, femeia de 68 de ani, în timp ce se îndrepta spre satul Tomuleşti, ar fi fost acostată de o persoană necunoscută de sex masculin, care ar fi condus-o cu forţa spre marginea unei păduri, propunându-i să întreţină cu acesta raporturi sexuale. Femeia de 68 de ani a refuzat categoric propunerile bărbatului, care, ulterior, i-ar fi sustras din geantă o sumă de bani, pe care i-a restituit-o”, se arată într-un comunicat de presă emis joi de IPJ Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, persoana în cauză a fost identificată, ca fiind un tânăr de 25 de ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cu propuneri procedurale.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi tentativă de viol.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER