24 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

LA DOAR 19 ANI, A OMORÂT UN OM ȘI A FUGIT. ACUM ESTE ÎN AREST

La data de 28 august a.c., ora 04.07, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că la podul de pe D.J. 503, lângă Gara Stănești, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, la data de 28 august a.c., ora 03.20, conducătorul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe D.J.503, din direcția Gara Chiriacu către localitatea Bălanu, în dreptul unui pod care traversează canalul Giurgiu – Răsmirești, nu ar fi respectat semnalizarea temporară instituită ca urmare a lucrărilor efectuate pe carosabil, accidentând mortal un bărbat, de 38 de ani, cetățean indian.

Conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor, ulterior acesta fiind depistat de către polițiștii giurgiuveni, în localitatea Roșiori de Vede, județul Teleorman.

Tânărul, de 19 ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, a fost testat atât cu aparatul drager, cât și cu aparatul drugtest, rezultatele fiind 0.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, conducătorul autoturismului a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, acesta să fie prezentat instanței de judecată, cu propuneri procedurale.

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER