18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

LA MAI BINE DE UN AN DE LA O TENTATIVĂ DE OMOR, UN GIURGIUVEAN A FOST CONDAMNAT ŞI DUS ÎN PENITENCIAR

La data de 22 decembrie 2018, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o tânără de 28 ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că pe Bulevardul Academician  Miron Nicolescu, din municipiul Giurgiu a avut loc un conflict.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale s-a constatat faptul că în ziua de 22 decembrie 2018, în jurul orei 12.20, un tânăr de 29 de ani, din municipiul Giurgiu, aflându-se la volanul unui autoturism, a identificat-o în trafic pe fosta sa concubină, aflată în calitate de pasager într-un alt autoturism, condus de un bărbat 37 de ani, din municipiul Giurgiu.

Bărbatul de 29 de ani a procedat la oprirea forțată a autoturismului în care se afla fosta sa concubină și folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, a spart geamul portierei, lovindu-l pe conducătorul auto.

În urma agresiunii, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru acordarea primului ajutor.

La acel moment, bărbatul în cauză a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului Giurgiu, pe numele căruia a fost emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv.

Astfel, la data de 26 februarie a.c., Tribunalul Giurgiu a emis pe numele bărbatului în cauză, mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 9 ani si 10 luni închisoare pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor.

În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Giurgiu au organizat și desfășurat o acțiune pe raza municipiului Giurgiu, în urma căreia, a fost depistat și reținut bărbatul în cauză.

Persoana depistată a fost condusă la sediul unității de poliție pentru întocmirea documentației necesare și depusă ulterior în cadrul Penitenciarului Giurgiu – anunţă Poliţia Giurgiu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER