18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

LA MULŢI ANI, POLIŢIEI DE FRONTIERĂ

Pentru poliţiştii de frontieră români, data de 24 iulie este una specială, pentru că este momentul în care se sărbătoreşte Ziua Poliţiei de Frontieră.

Este momentul în care poliţiştii de frontieră primesc felicitări şi urări de bine, iar printre cei care transmit astfel de urări se numără şi conducerea IPTF Giurgiu:

„Cu ocazia Zilei Poliţiei de Frontieră conducerea I.T.P.F. Giurgiu adresează personalului din subordine cât și celor dragi acestora cele mai sincere şi cordiale felicitări, urări de bine şi sănătate.

Rolul Poliţiei de Frontieră este important prin specificul activităţii realizate, reprezentând un domeniu esențial şi responsabil atribuit de stat. Simţul patriotic şi spiritul de responsabilitate de care dați dovadă sperăm să aducă în continuare mari succese şi satisfacţie în activitate.

Ne exprimăm convingerea că şi pe viitor colectivul ITPF Giurgiu îşi va onora cu demnitate datoria nobilă faţă de ţară şi cetăţeni. În această zi importantă, vă urăm dumneavoastră şi membrilor familiilor sănătate, prosperitate şi realizarea tuturor aspiraţiilor!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER